Steeds meer mensen verlangen naar luxe in hun vakantiehuizen. Na weken thuis werken en alleen maar de binnenkant van je eigen huis te zien, willen ze iets anders. Genieten van kwaliteit, waar alles is geregeld en ze hun zorgen kunnen los laten. Een jacuzzi, een hottub of een zwembad in de tuin. Een perfect ingericht huis dat luxe uitstraalt, gevulde keuken kastjes, een heerlijk zacht bed die voor je opgemaakt is en een prachtige badkamer. En dan ook Luxe badlakens erbij om je ervaring echt golden te maken. En om het helemaal af te maken super gast gerichte interacties met hele aardige en behulpzame mensen. Dat is waar mensen naar op zoek zijn in luxe vakantiehuizen, en wij snappen wel waarom. Lees snel verder om er achter te komen hoe goed Golden Stay dit begrijpt, en hoe je de meest luxe vakantie zal beleven.

Dit luxe vakantiehuis kunt u direct boeken! Dit is de heerlijke huiskamer in Rijs
Dit luxe vakantiehuis kunt u direct boeken! Dit is de heerlijke huiskamer in Rijs

Golden Stay feeling

Er zijn tal van plekken om luxe vakantiehuizen te boeken, Airbnb staat vol met huizen die super luxe proberen te lijken en een simpele Google search voor “luxe vakantiehuis” levert wel 3.580.000 resultaten in 0,51 seconden. Wat zet Golden Stay dan apart van al deze andere opties? De Golden Stay feeling. Het maakt niet uit waar een huis staat; de Veluwe, Texel of Zuid Limburg, als je je niet welkom voelt, heeft het gefaald. Wat Golden Stay huizen apart zet is de kwaliteit van de experience vanaf stap 1. Persoonlijk contact met klantgericht personeel, dat altijd voor je klaar staat. Persoonlijk ontvangst door de beheerder, of inchecken zonder problemen en makkelijk binnen kunnen komen met een code. En dan begint het genieten, een prachtig huis op een prachtige locatie. Even snel kijken wat er in het luxe welkomst pakketje zit en dan de bedden uittesten. En ja hoor, die liggen heerlijk!

Eigenlijk vat Wim het perfect samen na zijn verblijf in een van onze villa’s in Rijs:

top locatie, top beheerder, top woning.

Wim – mei 2022

Dit soort reviews maken ons blij, en krijgen we gelukkig veel van! In een luxe vakantiehuis zijn alle details gewoon geregeld. Het interieur is prachtig ingericht, vol kleine details die je welkom doen voelen. Dingen waar je misschien niet zo snel aan denkt bij het boeken van een vakantiehuis, maar die wel enorm fijn zijn om er achter te komen dat ze er zijn. Denk aan een speelhoek voor de kinderen, vol met leuke spellen, speeltjes, boekjes en vermaak voor de kids. Denk aan een heerlijk grote tuin met een jacuzzi, een bbq en een speel toestel er in. Denk aan een speelruimte, een tafeltennis tafel en/of een pooltafel. Allemaal dingen die niet van zelfsprekend zijn in een luxe vakantiehuis, maar in de villa’s van Golden Stay wel!

De speelkamer van ons luxe vakantiehuis in Heerhugowaard, met een tafelvoetbaltafel en een pooltafel!
De speelkamer van ons luxe vakantiehuis in Heerhugowaard, met een tafelvoetbaltafel en een pooltafel!

Golden Stay luxe vakantievilla’s

Al onze Golden Stays bieden een unieke ervaring op een prachtige locatie. Van helemaal off-grid leven in de natuur in Dalfsen tot een bruisende locatie voor een heerlijke gezinswoning in het midden van Dordrecht. En als je het grootse wilt dat Golden Stay heeft te bieden, en écht luxe wilt, dan moet je een verblijf boeken in een van de Golden Stay luxe vakantievilla’s. Bijvoorbeeld een van de drie prachtige villa’s in Friesland. Of als je dicht in de buurt van de zee wilt zijn om lekker met de hond naar het strand te kunnen gaan, boek dan een verblijf in een van onze prachtige groepsaccommodaties aan zee. Of als je niet meer verder hoeft te lezen en gelijk de prachtige villa in Heerhugowaard wilt boeken en de Golden Stay feeling voor je zelf wilt beleven, klik dan op de onderstaande knop!