OVER ONS

ABOUT Golden stay

Onze naam is niet voor niets Golden Stay. Wij vinden dat tijdens uw verblijf met Golden Stay, u aan niets moet ontkomen. Wij denken aan de kleinste details om uw vakantie of weekend weg zo perfect mogelijk te maken

info@goldenstay.nl
+31 85 2738068
Pater Kustersweg 24, 6267 NL Cadier en Keer

Verblijven

Golden Stay biedt hoge kwaliteit huizen aan waar je compleet tot rust kan komen. Ontsnap even de stress van het dagelijkse leven en geniet. Geen overvolle agenda’s, en echt tijd voor elkaar. Geen zorgen of ongemakken die normaal komen kijken bij op vakantie gaan. Vanaf het eerste contact met ons voelt u alsof de vakantie is begonnen. Een vakantie boeken was nog nooit zo makkelijk. Het persoonlijke contact voelt als goed aan. De extra zorg en aandacht waarmee we u verwennen maakt uw vakantie tot een Golden Stay.

Investeren

Naast verhuur investeert Golden Stay ook in diverse objecten in binnen- en buitenland. Op deze manier breiden wij onze portefeuille uit. Dit doen wij in Nederland, België en Griekenland. Het gaat vooral om bijzondere objecten die veel extra’s bieden voor de vakantie. Denk hierbij aan een bijzondere omgeving, een bijzondere stijl, architectuur of authentieke details die uw object zo uniek maken. Wilt u investeren in een van onze woningen of een nieuw initiatief realiseren? Neemt u dan contact met ons op. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden met u.

OVER ONS

WAAR ZIJN ONZE VILLA'S?

Boek nu

Op zoek naar een droomvakantie?