Peter de Zwart is een van de mede eigenaren van Golden Stay en is de man van Lynn!

Van Beleggingsspecialist naar ondernemer

Een vreemde eend in de bijt, zo voelde ik mij gedurende mijn gehele loopbaan als beleggingsspecialist. Tijdens een dag testen voor een baan bij een vermogensbeheer bleef de volgende opmerking bij mij hangen: “Waarom zou jij bij een bank willen werken? Jij hebt een uitgesproken ondernemersprofiel!” Een eenvoudige, maar doortastende vraag, die maakte dat het kwartje viel. Waar mijn collega’s vaak dachten in problemen zag ik de mogelijkheden. Waar ze dachten in risico’s zag ik kansen en waar ze dachten in protocollen vond ik het heerlijk om het onmogelijke mogelijk te maken voor mijn cliënten.

Ik vond mijn werk als beleggingsspecialist nog steeds leuk en genoot van beleggen, macro-economie en technische analyse. Deze vraag markeerde echter een omslag in mijn loopbaan. Langzaam maar zeker werd er een ontembaar verlangen in mij gewekt om helemaal te gaan voor wat nu Golden Stay is. Mijn missie was en is om een bedrijf te starten dat gaat voor goud en dat het onmogelijke mogelijk maakt!

Mijn huidige werkzaamheden richten zich vooral op het opzetten van een goed werkend boekingssysteem, het ontwikkelen van nieuwe projecten en het contact met (potentiële) investeerders.