Lovely and charming guesthouse near city center, close to Rotterdam

Overnachten in het romantische pension "In de Warmoes" in de op één na oudste stad van Nederland. Is dat niet wat u wilt? Je slaapt als het ware op een bed van heerlijke groenten. Vroeger werden hier groenten verbouwd voor de eerste stad van Holland die stadsrechten kreeg. In de Warmoes biedt plaats...
We're here to help:
Van €1,000.00/week

Totaal
There is a 2 night minimum.

Lovely and charming guesthouse near city center, close to Rotterdam

Property Description

4 2 1
Overnachten in het romantische pension "In de Warmoes" in de op één na oudste stad van Nederland. Is dat niet wat u wilt? Je slaapt als het ware op een bed van heerlijke groenten. Vroeger werden hier groenten verbouwd voor de eerste stad van Holland die stadsrechten kreeg. In de Warmoes biedt plaats aan 2 volwassenen en eventueel 2 kinderen en heeft een mooie kitchenette en een hele fijne badkamer. U kunt rustig wakker worden en genieten van verse koffie en een heerlijk ontbijt in de stadstuin. Na uw ontbijt kunt u op uw gemak de prachtige stad verkennen met zijn pittoreske steegjes en gezellige terrasjes. In nationaal park De Biesbosch kunt u genieten van de prachtige natuur en vogels spotten. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes en ook voor watersportliefhebbers kunt u hier heerlijk varen of kanoën.

Property Information

There was an error getting the rate information. Please check your API keys and if the issue is still present contact 365villas.

Payment Policies

To secure the booking, a partial payment of 50% of the quote, is due within 1 day of guest confirmation of intention to book

Payment [plus a refundable damage deposit of €250.00] must be fully settled: 30 days prior to arrival, or if that date is already passed, then within 1 day of guest confirmation of intention to book.
We have a no-refund policy in the event of cancellation. However, at our discretion, refunds may be considered to the extent canceled dates can be filled at comparable rates. In such cases, a surcharge will apply.

Payment Methods

Bankoverschrijvingaccountnumber:
NL82BUNQ2041070358

BIC/Swift:
BUNQNL2AXXX

At name of VOF Golden Stay
Stripe
Ideal

Rules

- Quiet hours are between 10pm and 8am;
- This a no-smoking property;
- Pets are not allowed
- Total number of occupants will not exceed the quoted number unless agreed;
- Party's are not allowed;
- All trash and perishables must be disposed of and dishes washed before departure.

Voorzieningen

General
General
Bathrooms
Bedrooms
Dining and Living Area
Kitchen
Miscellaneous
Surrounding Area
Cleanliness and Safety
Kindvriendelijk
Hoge plafonds
Paid parking on the street
Ruim
Town

Beschikbaarheid