Huisje met Hottub, Whirlpool, Bubbelbad, Jacuzzi. Allemaal termen voor even een momentje rust. Welverdiende rust. Comfortabele rust. Luxueuze rust. Allemaal termen die synoniem zijn met Golden Stay. Dit betekent dat wij ook zeer trots zijn op onze prachtige villa’s en vakantiehuizen die deze rust bieden doormiddel van een heerlijke hottub. Zo ook onze prachtige engelse villa in Drenthe, net iets boven Ommen. Prachtig buiten in de natuur gelegen is dit een haven van luxe en rust. Deze villa bied wel ruimte tot 10 personen, maar je kunt ook makkelijk de ruimte nemen en met minder er in, zoals 6 personen of zelfs 4 personen.

Deze villa is populair, en betaalbaar voor momenteel 300 euro per nacht. Gelegen in Zuidwolde, een aantal kilometer boven Ommen, in de buurt van Enschede naar het Oosten en de Veluwe naar het westen is het ook nou eenmaal ideaal gelegen in Drenthe. In de buurt kun je paintballen, vissen en genieten van de natuur, maar de uitblinker van dit huisje met Hottub is de hottub zelf. Prachtig met het hout, en het bevindt zich in de ruime achtertuin. De recensies erover zeggen het haast nog beter dan dat wij het kunnen zeggen:

“De hottub was heerlijk! We hadden hier nog wel een paar dagen langer willen blijven.”

Mandy januari 2022

“De hottub is genieten.”

John januari 2022

“The hottub gives the place that extra touch for a relaxing weekend.”

Mitchell, November 2021

“The hottub was great for relaxing and watching the stars at night”

Sandra 2021

Kortom, deze engelse villa vol karakter in de Drentse natuur is al prachtig, maar nog veel beter door de prachtige houten hottub, die alleen maar bijdraagt aan dat mooie karakter.

huisje met hottub in de tuin
Een blik op de natuur omringde achtertuin van dit prachtige huisje met hottub

Nog een optie: Villa met open haard

Meer naar het zuiden, net buiten Nederland in België ten westen van Limburg ligt de prachtige authentieke villa “de Daelhoeve”. Deze hoeve beschikt over een romantisch en authentiek karakter, maar is wel zeer modern. Al heeft het geen hottub voor de rust, heeft het wel 2 prachtige open haarden. Deze bieden ook de warmte die een hottub bied, gecombineerd met het veilige en rustgevende gevoel van een (veilig) brandend hout vuur.

Een open haard biedt allerlei voordelen, niet alleen is het CO2 neutraal, ook voegt het toe aan de romantische knusse sfeer van de villa en de gezelligheid. Het is een betaalbare warmtebron die het nog steeds doet tijdens de ergste stormen, en niet te missen is in deze prachtige villa.

Hoeve huis met open haard
De binnentuin van de vierkantshoeve! Hét huis met open haard

Deze prachtige villa biedt nog veel meer als prachtig vakantie huis; Ruimte voor 12 personen met 5 slaapkamers, 2 badkamers, 2 toiletten, airconditioning, een volledig ingerichte keuken en een hele grote tuin. Deze tuin bevat 2 terrassen, een voetbalveld en een balspelveld, perfect voor gezelligheid met het hele gezin of een grote groep vrienden. De twee terrassen zijn een heerlijk onderdeel van dit prachtige vakantiehuis in de natuur. Een van de terrassen heeft uitzicht op de binnentuin van de Vierkantshoeve, en de ander heeft een nog beter uitzicht: Op wel 5 km natuur. Perfect om te genieten van een mooie zonsondergang met een koud drankje in de hand.

Gasten waren ook enthousiast over deze villa, en de regio. Zo ook Joke:

“Ruim fijn huis met heerlijke tuin met talrijke zithoekjes en spelletjes. In het huis is alles aanwezig, een gezellige zithoek met open haard, ruime slaapkamers met goede bedden. Prachtige streek om te wandelen en te fietsen. Er lopen 2 wandelroutes voor de deur langs en meerdere in de buurt; net als de fietsknooppunten. …”

Joke mei 2021

Verder is een leuk detail dat er ook kippen zijn voor de liefhebber, dit betekent dus verse eitjes en een leuke bezigheid voor de kinderen om ze te voeren!