Met grote groepen op vakantie gaan is super leuk: je kan echt genieten van elkaars gezelschap, de prachtige omgeving of een heerlijk rustgevend zwembad. Maar waar ga je overnachten tijdens een vakantie met een groep van 10 personen? Wij weten het wel. Met zo’n grote groep wil je natuurlijk de ruimte, luxe en aandacht voor details die Golden Stay bied tijdens een vakantieverblijf! In Nederland zijn er meerdere hele mooie Golden Stay 10 persoons vakantiehuizen die hier aan voldoen, en in deze blog highlighten wij twee prachtige voorbeelden in Noord-Holland en Drenthe.

Gezinsvilla in Heerhugowaard

Een heel gaaf 10 persoons vakantiehuis in Noord-Holland bevind zich in Heerhugowaard, en is een prachtig vakantieverblijf met een zwembad en een jacuzzi, die beiden verwarmd zijn. Dit voldoet dus ook aan de eisen om tot de luxueuste vakantiehuizen van Golden Stay te behoren, zoals vermeld in de blog post van vorige week over ‘Luxe vakantiehuis met jacuzzi‘. Verder heeft dit huis alles wat nodig is om dit tot een prachtige gezinsvilla te maken, voor de kinderen is er bijvoorbeeld een trampoline, een glijbaan en leuke schommels. Maar voor de tieners en (jong)volwassenen onder ons zijn er onder andere een sjoelbak, een tafeltennistafel en een pooltafel om je te vermaken, of elkaar juist helemaal in te maken. Dit gecombineerd met een heerlijk grote tuin, veranda en zeer luxe kamers maakt dit tot een vakantieverblijf waar je u tegen zegt.

Maar neem het niet alleen maar aan van ons dat dit een heerlijk vakantieverblijf is, maar van een aantal gasten die we in het verleden hebben gehad: Zo zegt Ziv op airbnb:

“We hebben het zo leuk gehad in deze villa. Deze plek is gewoon geweldig. Het huis is enorm en biedt voldoende ruimte voor elk van ons. Er is een grote ronde tafel om samen te zitten en te dineren, wat heerlijk is, omdat we samen willen eten. (…) Het is absoluut de perfecte plek voor grote groepen, en ik weet zeker dat we terugkomen.”

Ziv, december 2021, vertaald uit het engels.

Een mooi compliment voor dit huisje voor 10 personen!

De grote ronde tafel in kwestie! Genoeg ruimte aan de tafel in dit vakantiehuis voor 10 personen.
De grote ronde tafel in kwestie! Genoeg ruimte aan de tafel in dit vakantiehuis voor 10 personen.

Karaktervolle Engelse villa in Zuidwolde

Iets meer naar het oosten in Nederland bevind zicht Zuidwolde, een idyllisch plaatsje in Drenthe, waar zich ook een prachtige 10 persoons vakantiehuis bevind. Dit is een karaktervolle, Engelse villa met alles wat je nodig hebt voor een succesvolle vakantie. Het ligt midden in een bosrijke omgeving in Zuid-Drenthe, op loopafstand van het kleinschalig bungalowpark het Nolderwoud, waar Golden Stay ook meerdere prachtige vakantieverblijven heeft, zoals een bungalow voor 10 personen, 3 villa’s voor meer dan 20 personen en een echt pareltje, de wellness vakantiewoning met stoombad, whirlpool en grote sauna die in de vorige blog is geïntroduceerd.

De villa voor 10 personen is omring door bomen straalt het Engels karakter trots uit. Een geweldig vakantieverblijf!
De villa voor 10 personen is omring door bomen straalt het Engels karakter trots uit. Een geweldig vakantieverblijf!

Deze Engelse Villa is dé perfecte uitvalsbasis om te genieten van alles wat Drenthe en het Nolderwoud te bieden heeft. Drenthe is een prachtige provincie met prachtige wandel- en fietsroutes die gemakkelijk vanuit dit vakantieverblijf te bereiken zijn. Het Nolderwoud biedt enorm leuke mogelijkheden voor groepen van 10 personen: Er zijn arrangementen om te gaan klootschieten, expeditie robinson te spelen of zelfs wie is de mol! Naast deze avontuurlijke groepsactiviteiten kun je ook in je eentje genoeg doen, zoals gebruik maken van de professionele visvijver die wel 10.000 karpers heeft(!), of zwemmen in de zwemvijver ernaast.

In de zwemvijver liggen ook mega opblaas kussens voor nog meer waterpret!
In de zwemvijver liggen ook mega opblaas kussens voor nog meer waterpret!

Verder heeft dit park echt alles wat je tijdens een vakantieverblijf in Nederland kan wensen, misschien alleen niet dat het aan zee ligt. Wel heeft het voor de kids en tieners een grote speelschuur met een tafelvoetbalspel, een air hockeytafel, een flipperkast, opblaas speeltoestellen en genoeg ander speelgoed. Verder is er buiten ook genoeg te doen, met meerdere speeltuinen en een air trampoline, een normale trampoline en een groot speelveld met volleybal net en voetbal goals. Voor de fitness is er buiten ook nog een heus fitness bos. Kortom, alles wat je als gezin nodig hebt in en om dit 10 persoons vakantiehuis in Drenthe.