Beautiful villa with heated Pool and jacuzzi

Deze prachtige familie villa is een toevluchtsoord voor liefhebbers van ruimte, privacy en luxe. De villa heeft een ruim privé terrein. U waant zich in een totaal andere wereld. Geniet van het ontbijt op de veranda. Bovendien kunt u zich onderdompelen in het verwarmde zwembad. Voor de kinderen zijn...
We're here to help:
Van €2,100.00/week

Totaal
There is a 2 night minimum.

Beautiful villa with heated Pool and jacuzzi

Property Description

13 5 2
Deze prachtige familie villa is een toevluchtsoord voor liefhebbers van ruimte, privacy en luxe. De villa heeft een ruim privé terrein. U waant zich in een totaal andere wereld. Geniet van het ontbijt op de veranda. Bovendien kunt u zich onderdompelen in het verwarmde zwembad. Voor de kinderen zijn er diverse speelmogelijkheden zoals schommels en een glijbaan. U bevindt zich in een oase van luxe.
In de tuin waant u zich in een totaal andere wereld, waardoor u het echte vakantiegevoel krijgt. Uniek omdat u centraal gelegen bent en snel in Heerhugowaard, Alkmaar en Amsterdam. Als kers op de taart is het maar 20 minuten rijden naar zee.

Property Information

There was an error getting the rate information. Please check your API keys and if the issue is still present contact 365villas.

Payment Policies

Een gedeeltelijke betaling in het aantal van 50% van het totaal is uit niet later dan 1 dag(en) na bevestiging van voornemen om te boeken of bij boeking als die datum al is verstreken. Overgebleven betaling, plus een borg van €500.00, is uit niet later dan 30 dagen voor aankomst.
We have a no-refund policy in the event of cancellation. However, at our discretion, refunds may be considered to the extent canceled dates can be filled at comparable rates. In such cases, a surcharge will apply.

Payment Methods

Bankoverschrijvingaccountnumber:
NL82BUNQ2041070358

BIC/Swift:
BUNQNL2AXXX

At name of VOF Golden Stay
Stripe
ShuttleIdeal

Rules

Quiet hours are between 10pm and 8am.
This a no-smoking property.
No pets allowed.
Total number of occupants will not exceed the quoted number unless agreed.
All trash and perishables must be disposed of and dishes washed before departure.

Voorzieningen

General
General
Bathrooms
Bedrooms
Dining and Living Area
Kitchen
Miscellaneous
Surrounding Area
Cleanliness and Safety
Centrale verwarming
Kindvriendelijk
Privé parking
Parkeermogelijkheden langs de weg
Ruim

Beschikbaarheid