Beautiful English Villa with hottub

Welkom in deze schitterende, karakteristieke Engelse villa. Een heerlijke plek voorzien van alles wat u nodig hebt voor een geslaagde vakantie. De woonkamer is ruim opgezet, gezellig en beschikt over een prachtige gashaard en pellet kachel. Deze villa heeft een karakteristieke, ruime keuken. U besch...
We're here to help:
Van €1,575.00/week

Totaal
There is a 2 night minimum.

Beautiful English Villa with hottub

Property Description

13 5 2
Welkom in deze schitterende, karakteristieke Engelse villa. Een heerlijke plek voorzien van alles wat u nodig hebt voor een geslaagde vakantie. De woonkamer is ruim opgezet, gezellig en beschikt over een prachtige gashaard en pellet kachel. Deze villa heeft een karakteristieke, ruime keuken. U beschikt over 5 stijlvolle slaapkamers, elk met hun eigen uitstraling. Er zijn twee nette badkamers. Voor de kleine gast zijn er ook een kinderbedje en een kinderstoel aanwezig. Met tafeltennis en tafelvoetbal aanwezig in het huis is er ruime gamegelegenheid. Daarnaast is er een heerlijk ruime tuin van 1000 m2 met mooie zitplekken. Als kers op de taart heeft de villa een hottub. Hier kunt u niets anders doen dan genieten. Beschikt u over een elektrische auto? Deze villa beschikt over een oplaadpunt. Het huis ligt op loopafstand van een zwemvijver, visvijver, bos (Nolderwoud), restaurant, sauna en wellness. In de buurt zijn voldoende faciliteiten voor kinderen en tieners zodat ook zij volop kunnen genieten van hun verblijf! Kortom, een ideale plek voor een luxe vakantie of weekendje weg.

Property Information

There was an error getting the rate information. Please check your API keys and if the issue is still present contact 365villas.

Payment Policies

Een gedeeltelijke betaling in het aantal van 50% van het totaal is uit niet later dan 1 dag(en) na bevestiging van voornemen om te boeken of bij boeking als die datum al is verstreken. Overgebleven betaling is uit niet later dan 30 dagen voor aankomst. A separate refundable damage deposit is required in the amount of €250.00. The damage deposit is payable 30 days prior to arrival.
We have a no-refund policy in the event of cancellation. However, at our discretion, refunds may be considered to the extent canceled dates can be filled at comparable rates. In such cases, a surcharge will apply.

Payment Methods

Bankoverschrijvingaccountnumber:
NL79BUNQ2051741964

BIC/Swift:
BUNQNL2AXXX

At name of VOF Golden Stay
Stripe
ShuttleIdeal

Rules

Quiet hours are between 11:30pm and 8am
This a no-smoking property
No pets allowed
Total number of occupants will not exceed the quoted number unless agreed.
All trash and perishables must be disposed of and dishes in the dishwasher before departure.

Voorzieningen

General
General
Bathrooms
Bedrooms
Communal
Dining and Living Area
Kitchen
Miscellaneous
Surrounding Area
Cleanliness and Safety
Other Amenities
Centrale verwarming
Kindvriendelijk
Privé parking
Hoge plafonds
Parkeermogelijkheden langs de weg
Ruim

Beschikbaarheid