Beautiful English Villa with hottub

Schitterende, karaktervolle Engelse villa die is voorzien van alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vakantie. Met 2 badkamers, 5 slaapkamers, een houtgestookte Finse hottub en een heerlijke tuin van 1000 m2, kunt u niets anders doen dan genieten. Dichtbij het huis, op loopafstand, is een zwemvi...
We're here to help:
Van €1,925.00/week

Totaal
There is a 2 night minimum.

Beautiful English Villa with hottub

Property Description

13 5 2
Schitterende, karaktervolle Engelse villa die is voorzien van alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vakantie. Met 2 badkamers, 5 slaapkamers, een houtgestookte Finse hottub en een heerlijke tuin van 1000 m2, kunt u niets anders doen dan genieten. Dichtbij het huis, op loopafstand, is een zwemvijver, een bos (Nolderwoud), sauna en wellness en een restaurant. In de buurt zijn voldoende faciliteiten voor kinderen en tieners om volop te genieten van hun verblijf.

Property Information

There was an error getting the rate information. Please check your API keys and if the issue is still present contact 365villas.

Payment Policies

Een gedeeltelijke betaling in het aantal van 50% van het totaal is uit niet later dan 1 dag(en) na bevestiging van voornemen om te boeken of bij boeking als die datum al is verstreken. Overgebleven betaling, plus een borg van €250.00, is uit niet later dan 30 dagen voor aankomst.
We have a no-refund policy in the event of cancellation. However, at our discretion, refunds may be considered to the extent canceled dates can be filled at comparable rates. In such cases, a surcharge will apply.

Payment Methods

Bankoverschrijvingaccountnumber:
NL82BUNQ2041070358

BIC/Swift:
BUNQNL2AXXX

At name of VOF Golden Stay
Stripe
ShuttleIdeal

Rules

Quiet hours are between 11:30pm and 8am
This a no-smoking property
No pets allowed
Total number of occupants will not exceed the quoted number unless agreed.
All trash and perishables must be disposed of and dishes in the dishwasher before departure.

Voorzieningen

General
General
Bathrooms
Bedrooms
Communal
Dining and Living Area
Kitchen
Miscellaneous
Surrounding Area
Cleanliness and Safety
Other Amenities
Centrale verwarming
Kindvriendelijk
Privé parking
Hoge plafonds
Parkeermogelijkheden langs de weg
Ruim

Beschikbaarheid