Als je op zoek bent naar een luxe vakantiehuis in Nederland zijn er een altijd een aantal belangrijke dingen waar je naar kijkt om de beste keuze te maken: De ligging van de villa of appartement, voor hoeveel personen het vakantiehuis is bedoeld, het bedrijf of particulier waar je het van huurt en natuurlijk hoe luxe het huis nou écht is. Maar hoe beslis je dit makkelijk? Een van de factoren die hier enorm aan bijdraagt en als maatstaaf kan dienen zijn de wellness voorzieningen. Een heerlijke Jacuzzi, een prachtige sauna of een heus zwembad, het zijn allemaal dingen die de kwaliteit van een vakantie in Nederland enorm verbeteren. In deze blog introduceren wij een paar van onze luxueuste opties die allemaal van heerlijke wellness voorzieningen zijn voorzien.

Driedubbele luxe in vakantiehuis: Follega

Bij Golden Stay weten wij hoe belangrijk het is om helemaal tot rust te kunnen komen tijdens je vakantie. In onze prachtige villa in Follega, Friesland kan dit bijvoorbeeld buiten in de mooie natuur, waar heerlijke velden en prachtige bossen binnen loopafstand zijn. Genieten van de rust kan niet alleen buiten de villa, maar kan misschien zelfs nog beter binnen in de villa! Hier zijn 3 heerlijke opties om van de ontspannende kracht van water te genieten.

Een bovenaanzicht van de villa die het rustgevende landschap goed laat zien!

De eerste optie voor complete relaxatie is de Finse sauna, dat ruimte bied aan 4 personen. Niks zal u aan luxe ontbreken. De tweede wellness voorziening is een prachtige outdoor jacuzzi met whirlpool functionaliteit. Hierin is het zelfs tot ’s avonds laat of in de winter buiten nog erg goed uit te houden! Maar de kers op de taart is de indoor zwemspa, losstaand van het huis in een schuur die volledig omgetoverd is tot wellness ruimte. Dit zwembad is maar liefst 6 meter lang en voorzien van de beste jetstreams beschikbaar, makkelijk verstelbaar en krachtig genoeg om een heerlijke stroom te creëren om in te ontspannen.

Maar neem het niet alleen van ons aan dat dit deze villa zo mooi is, dit is wat enkele gasten over deze villa hebben te zeggen na hun verblijf hier:

“Wat een geweldig verblijf. We waren met 11 oude collega’s hier voor 4 nachten en we hebben er elke dag van genoten. Schoon, luxe en gezelligheid. Wij komen waarschijnlijk volgend jaar wel weer terug!”

Burcu – maart 2022

“Wat een huis; ruim en cozy. Wat een faciliteiten in een rondom het huis; de sauna, het zwembad met jetstreams, de jacuzzi, de tafeltennistafel enz. Wat een plek; perfecte ligging, veel privacy en landerijen om ons heen. Geen last van de hoofdweg waar het aan ligt eigenlijk. Wat een fijne host; Tim was open en behulpzaam, was op afstand maar checkte meerdere malen even of alles ok was en of er nog wat nodig was. Super ervaring.”

G. december – 2021

Dat horen wij graag! Nieuwsgierig geworden of er ruimte is tijdens jouw volgende vakantie? Klik dan op de knop hieronder!

Bij een luxe vakantiehuis hoort natuurlijk een jacuzzi
De heerlijke zwemspa, in de mooie schuur die is omgetoverd tot prachtige wellness ruimte!

Luxe vakantiehuis met de jacuzzi in Rijs

Iets meer richting het westen, richting de zee en het IJsselmeer in Nederland ligt Rijs, nog steeds in Friesland. Hier bevinden zich 2 prachtige Golden Stay vakantiehuizen. Een van deze vakantiehuizen hebben wij tijdens oud & nieuw 2021/2022 cadeau gedaan voor een midweek door middel van een hele geslaagde winactie! Na precies 100 inzendingen werdt deze gewonnen door Instagram gebruiker Lindwanrooy, die daar heerlijk met haar hond naar toe is gegaan. Als we de foto’s kunnen geloven die zij heeft gepost kunnen we er van uitgaan dat ze heeft genoten van het IJsselmeer, het leuke dorpje Rijs en… de jacuzzi!

De heerlijke jacuzzi in kwestie!
De heerlijke jacuzzi in kwestie!

Deze 2 huizen liggen ook op een heerlijke locatie, gelegen in een bosrijke omgeving. Hier kun je heerlijk wakker worden van de fluitende vogeltjes en de gezonde bosgeur opsnuiven.

Dat deze jacuzzi in de smaak valt is een feit. Zo vertelt ook Boris in een review over zijn verblijf het volgende:

“Wat een geweldige 4 dagen. Het huis was ruimer en mooier dan ik dacht en de hottub was één en al genieten. Een ideale plek voor grotere groepen en voor honden! Ook een hele mooie omgeving, zeker het terugkomen waard!”

Daar zijn wij het helemaal mee eens! Wil jij nu ook een verblijf boeken in het prachtige Rijs? Klik dan op een van de knoppen hieronder!