Een groepshuis aan zee is een ideale plek voor een prachtig mooie vakantie. De wind door je haren heen, lekker afkoelen in de oceaan en daarna weer opwarmen met heerlijke zonnestralen in je gezicht. Nederland is een land dat haast synoniem staat met water, de zee en de kust. Waar je in andere landen in Europa soms uren moet rijden om de kust te bereiken, kun je vanuit een groot deel van Nederland zo bij de zee zijn. Zo ook vanuit onze Golden Stays in Noord-Holland. Onze groepsaccommodaties liggen niet letterlijk aan de zee, maar wel heel dichtbij!

Heerhugowaard

Op maar een klein half uurtje rijden van de kust, in Heerhugowaard, zijn er twee prachtige Golden Stays te huur. De eerste is een luxe villa, perfect voor een groepsvakantie in de buurt van de zee met tot wel 12 personen. Deze villa heeft een privé zwembad en een jacuzzi voor als je wilt genieten van water dichtbij huis. Verder heeft het een prachtige tuin, en een moderne inrichting. Wil je meer weten over dit huis? Lees dan verder in onze blog over deze villa te huur.

Het andere groepshuis in de buurt van de zee is pas recent een Golden Stay geworden. Dit is een mooi huis voor een kleine groep, geschikt voor 6 personen en een baby. Dit mooie huis heeft een passende naam voor genieten op het strand, namelijk: Zonnestraal. Huize Zonnestraal heeft een prachtig grote tuin, met gazon, veranda en diverse zitjes in de schaduw en in de zon. Onder de porch staat een buiten BBQ, perfect om van heerlijk eten te genieten na een mooie dag naar het strand geweest te zijn met de familie, vrienden of een grote groep.

De hosts van dit huis, Suco en Ajsela zijn hele aardige mensen, en super fijne beheerders. Een aantal reviewers op airbnb beamen dit volledig:

“We hebben zo’n fijn verblijf gehad bij Suco en Ajsela. Alles was perfect en we kregen zo’n warm welkom toen we aankwamen. Suco en Ajsela deden hun uiterste best om ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het huis was netjes en schoon met veel ruimte en een geweldige tuin. Dank je wel, Suco en Ajsela!”

Jacobus juli 2019 vertaald uit het engels

“Suco & Ajsela zijn uiterst vriendelijke en behulpzame gastheren. Het huis is modern en stijlvol ingericht. De uitrusting is zeer goed. Over het geheel genomen overtrof het huis onze verwachtingen.”

Arnd augustus 2019 vertaald uit het duits

Geïnteresseerd in deze groepsaccommodatie in de buurt van de zee? Boek ’em nu via onderstaande knop:

Het prachtige huis 'Zonnestraal'. Deze groepsaccommodatie is niet ver van de zee.
Het prachtige huis zonnestraal. deze groepsaccommodatie is niet ver van de zee.

De Gouden Bocht boven Amsterdam

De dichtstbijzijnde strandplaats van deze 2 grote huizen aan zee is bergen aan zee. Dit is een geliefd kustdorp die veel te bieden heeft. Kilometers zandstrand waar je ’s zomers heerlijk kunt genieten door te luieren, te zwemmen of een watersport te beoefenen, zoals bijvoorbeeld wind-, kite- of golfsurfen. Naast zonnen en zwemmen in de Noordzee biedt het dorpje Bergen ook dingen zoals leuke boetiekjes, gezellige terrassen en cultuur van de vele schilders die zich aangetrokken hebben gevoeld naar dit dorp, maar ook dingen zoals heerlijke bossen en duinen waar je doorheen kunt wandelen of fietsen.

Niet ver van onze groepsaccommodatie kun je gezellige terrassen vinden bij Bergen aan Zee!
Niet ver van onze groepsaccommodatie kun je gezellige terrassen vinden bij Bergen aan Zee!

Iets verder naar het zuiden bevind zich Egmond aan zee, wat ook een prachtig pittoresk plaatsje is. Egmond aan Zee heeft een geschiedenis als vissersdorpje, dat begin 19e eeuw meer en meer veranderde in een heerlijke plek om vakantie te vieren. Dit is een heerlijke plaats om met het gezin het strand te bezoeken, waar Bergen meer uitgaansmogelijkheden heeft en dus leuker is voor groepsvakanties.

Deze twee dorpen, gecombineerd met het dorp Schoorl, worden door Duitsers de “Gouden Bocht boven Amsterdam” genoemd. De gouden bocht in Amsterdam duidt op het meest prestigieuze deel van de Herengracht in Amsterdam, tussen Leidsestraat en Vijzelstraat. Hier woonden de rijkste Amsterdammers. Dit is dus een compliment voor de regio: Het is super rijk aan prachtige ervaringen, cultuur en natuur!

Geïnteresseerd in deze groepsaccommodatie vlakbij zee? Boek ’em nu via onderstaande knop: