Large renovated farmhouse with indoor Swimspa & Sauna

Welkom in deze vrijstaande, gerenoveerde boerderij. Een schitterende plek voorzien van alles wat u zich kunt wensen voor een geweldige vakantie. Deze ruime boerderij heeft een woonkamer met veel lichtinval en een kleurrijke keuken met een groot gasfornuis en een ronde eettafel. U beschikt over 7 sla...
We're here to help:
Van €2,450.00/week

Totaal
There is a 2 night minimum.

Large renovated farmhouse with indoor Swimspa & Sauna

Property Description

16 7 3
Welkom in deze vrijstaande, gerenoveerde boerderij. Een schitterende plek voorzien van alles wat u zich kunt wensen voor een geweldige vakantie. Deze ruime boerderij heeft een woonkamer met veel lichtinval en een kleurrijke keuken met een groot gasfornuis en een ronde eettafel. U beschikt over 7 slaapkamers en 3 moderne badkamers. Voor de kleine gast zijn er ook een kinderbedje en een kinderstoel aanwezig. Er is ruime speelgelegenheid voor de kinderen, zoals tafeltennis en tafelvoetbal. Er is een grote tuin en als kers op de taart zijn er een binnenzwembad met jetstreams, een buiten jacuzzi en een Finse stoomsauna. Het huis is omgeven door groene landschappen en vergezichten. Tegelijkertijd ligt het in de buurt van alle toeristische trekpleisters zoals Lemmer, het IJsselmeer en het Tjeukemeer. Kortom, een ideale plek voor een ontspannen vakantie of weekendje weg.

Property Information

There was an error getting the rate information. Please check your API keys and if the issue is still present contact 365villas.

Payment Policies

Een gedeeltelijke betaling in het aantal van 50% van het totaal is uit niet later dan 1 dag(en) na bevestiging van voornemen om te boeken of bij boeking als die datum al is verstreken. Overgebleven betaling is uit niet later dan 30 dagen voor aankomst. A separate refundable damage deposit is required in the amount of €500.00. The damage deposit is payable 30 days prior to arrival.
We have a no-refund policy in the event of cancellation. However, at our discretion, refunds may be considered to the extent canceled dates can be filled at comparable rates. In such cases, a surcharge will apply.

Payment Methods

Bankoverschrijvingaccountnumber:
NL79BUNQ2051741964

BIC/Swift:
BUNQNL2AXXX

At name of VOF Golden Stay
Stripe
ShuttleIdeal

Rules

Quiet hours are between 10pm and 8am.
This a no-smoking property.
Total number of occupants will not exceed the quoted number unless agreed.
All trash and perishables must be disposed of and dishes washed before departure.

Voorzieningen

General
General
Bathrooms
Bedrooms
Communal
Dining and Living Area
Kitchen
Miscellaneous
Surrounding Area
Cleanliness and Safety
Other Amenities
Centrale verwarming
Kindvriendelijk
Ruim

Beschikbaarheid