Villa de Daelhoeve stylish with garden & Hottub

Welkom in De Daelhoeve, modern met een romantisch tintje. Een prachtige, authentieke villa. Elk aspect van het huis is stijlvol, comfortabel en zeer luxueus. De woonkamer biedt een mooi uitzicht over de velden en bossen en heeft een houtkachel. Er is airconditioning in de villa. Daarnaast beschikt u...
We're here to help:
Van €1,400.00/week

Totaal
There is a 2 night minimum.

Villa de Daelhoeve stylish with garden & Hottub

Property Description

12 5 2
Welkom in De Daelhoeve, modern met een romantisch tintje. Een prachtige, authentieke villa. Elk aspect van het huis is stijlvol, comfortabel en zeer luxueus. De woonkamer biedt een mooi uitzicht over de velden en bossen en heeft een houtkachel. Er is airconditioning in de villa. Daarnaast beschikt u over een volledig ingerichte keuken. Er zijn 5 slaapkamers met elk hun eigen sfeer. Verder heeft u 2 badkamers en 2 toiletten tot uw beschikking. Voor de kleine gast zijn er ook een kinderbedje en een kinderstoel aanwezig. De grote tuin beschikt over een terras, voetbalveld, tafeltennis en balspeelveld. Vanuit de hottub geniet u van een geweldig uitzicht. De hoeve is gelegen in een prachtig landschap met mooie fruitbomen en natuurgebieden. Ook Hasselt, Maastricht, Bilzen, Tongeren en Luik zijn dichtbij. Kortom, een ideale plek voor een ontspannen vakantie of weekendje weg.

Property Information

There was an error getting the rate information. Please check your API keys and if the issue is still present contact 365villas.

Payment Policies

To secure the booking, a partial payment of 50% of the quote, is due within 1 day of guest confirmation of intention to book

Payment [plus a refundable damage deposit of €150.00] must be fully settled: 30 days prior to arrival, or if that date is already passed, then within 1 day of guest confirmation of intention to book.
We have a no-refund policy in the event of cancellation. However, at our discretion, refunds may be considered to the extent canceled dates can be filled at comparable rates. In such cases, a surcharge will apply.

Payment Methods

Bankoverschrijvingaccountnumber:
NL79BUNQ2051741964

BIC/Swift:
BUNQNL2AXXX

At name of VOF Golden Stay
Stripe
ShuttleIdeal

Rules

Quiet hours are between 10pm and 8am.
This a no-smoking property.
Pets allowed.
Total number of occupants will not exceed the quoted number unless agreed.
All trash and perishables must be disposed of and dishes washed before departure.

Voorzieningen

General
General
Bathrooms
Bedrooms
Communal
Dining and Living Area
Kitchen
Miscellaneous
Surrounding Area
Cleanliness and Safety
Klimatisering
Centrale verwarming
Kindvriendelijk
Privé parking
Parkeermogelijkheden langs de weg
Ruim

Beschikbaarheid