Een huisje met een sauna en een jacuzzi, een perfecte combinatie! Eerst lekker kunnen genieten van je eigen privé sauna, en daarna de jacuzzi in. I-de-aal. Wij snappen het wel als je opzoek bent naar deze combinatie in een vakantiehuis! Bij Golden Stay zijn we gefocust op elk huis uniek maken, en u de beste ervaring te geven. Dit begint bij het persoonlijke contact die we leggen, gevolgd door de persoonlijke service die wij leveren en eindigt met jou in een heerlijke jacuzzi! Bijvoorbeeld in een van onze drie huizen in Nederland die naast een jacuzzi of hottub óók nog eens een sauna hebben!

WELNESS BUNGALOW

Een van de drie heerlijke vakantiehuizen die over de combi van een sauna en een jacuzzi beschikt is de wellness bungalow in Noord-Holland. Gelegen op vakantie park West-Friesland ligt het relatief dicht aan zee en heeft het ruimte tot wel 5 personen. Vanuit de woonkamer van deze bungalow loop je zo de tuin in waar alle wellness zich bevindt. Er is een prachtige tuinhuis gemaakt, met een overdekte zithoek en een buitenkeuken met minibar. Verder is hier ook een prachtige badkamer in gemaakt.

Het uitzicht vanuit de sfeervolle jacuzzi op de sauna! Dit huis is beschikbaar voor jou!
Het uitzicht vanuit de sfeervolle jacuzzi op de sauna! Dit huis is beschikbaar voor jou!

Maar de kersen op de taart zijn natuurlijk de jacuzzi en de sauna. Vanuit de overdekte en sfeervolle jacuzzi kijk je op je eigen privé sauna. Hout gestookt, en helemaal klaar voor u om te genieten van de warmte en zowel uw lichaam als geest te ontspannen. Deze sauna heeft ligruimte voor 2 personen, of als u zit kunt u er met meer personen in. Meer over deze bungalow lezen? Lees dan de blog ! Wilt u deze wellness bungalow boeken? Klik dan op deze knop!

PRACHTIGE ENGELSE VILLA

Meer richting het oosten van Nederland in het mooie Drenthe staat er een prachtige Golden Stay villa in Engelse stijl. Deze villa beschikt over plaats voor 13 personen met een tuin van 1000m2, 2 badkamers, 5 slaapkamers en een hout gestookte hottub!

De heerlijke hottub in de tuin omring door bossen.
De heerlijke hottub in de tuin omring door bossen.

Deze villa staat midden in de natuur omring door bos. Perfect om tot rust te komen dus. Als je nog meer ontspanning zoekt is er op loopafstand de begeerde sauna, maar ook een zwemvijver, een visvijver, verdere wellness en een restaurant. Wil e hier nog meer over lezen? Lees dan de blog over dit huisje met hottub. Wil je hier een verblijf boeken, druk dan op deze knop!

GEWELDIGE VRIJSTAANDE BOERDERIJ

Een van de kroonjuwelen van Golden Stay is de grote gerenoveerde boerderij met een indoor spa en sauna, met sinds kort ook een jacuzzi erbij! Dit prachtige landhuis biedt plaats tot wel 16 personen, en heeft alles erop en eraan. 3 badkamers, 7 slaapkamers, een grote zwemspa met jetstreams in een overdekte tuinhuis, een buiten jacuzzi hier net naast en een Finse stoomsauna in de villa zelf.

De prachtige Finse Stoomsauna
De prachtige Finse Stoomsauna

Verder is er een pingpong tafel, een heerlijk ruime tuin, een prachtige houten eettafel in de grote woonkamer en zijn er genoeg spelletjes en puzzels voor vermaak voor de kinderen. Ook de omgeving is om over naar huis te schrijven. Groen zo ver als je kunt zien, soms opgebroken door mooie waterwegen zoals rivieren en kanalen. Je zou Friesland haast Zeeland moeten noemen met de hoeveelheid water die in connectie staat met elkaar en de zee. In de buurt is het Tjeukemeer, wat een heerlijke opstap plaats is voor een gezellige rondvaart met een zeilboot of sloep. Tevens ligt het IJsselmeer heel erg in de buurt. Meer lezen over deze prachtige Golden Stay villa? Klik dan hier. Wil je gelijk al een verblijf boeken, klik dan op de knop hieronder!