Als je met een groep op vakantie gaat, met vrienden een weekend weg gaat of op bedrijfsuitje een prachtige locatie nodig hebt in Friesland, zit je bij Golden Stay aan het goede adres. Golden Stay heeft namelijk een prachtige villa in dit gebied. De villa bevind zich in Follega, in het zuiden van Friesland, en is van alles voorzien wat je nodig hebt voor een super verblijf. Van indoor zwembad en outdoor jacuzzi, tot een heerlijke tuin met uitzicht op een prachtige locatie. De villa is geschikt voor verblijven van tot wel 14 personen, maar is dus ook ideaal voor vakanties met groepen van 12 personen of minder.

LOCATIE van de groepsaccommodatie

De locatie is ideaal voor het verkennen van de mooiste Friese meren. Het huis zelf ligt net niet aan het water, maar ligt tussen het mooie Grote Brekken en het Tjeukemeer in. Deze twee meren zijn met elkaar aangesloten door de Follegasloot, en vanuit hier kun je het hele Friese meren netwerk verkennen. Dit is een van de prachtige unieke dingen aan Friesland, bijna alle meren zijn met elkaar verbonden via water: Van het IJsselmeer in het zuidoosten tot het Lauwersmeer in het noordwesten. Dicht bij de groepsaccommodatie bij het Tjeukemeer zelf zijn verschillende prachtige boten zoals sloepen of zeilschepen te huren. Leuk voor als je met een grotere groep als 25 of 40 personen bent. Verder bied het Tjeukemeer uitstekende mogelijkheden om te surfen, te zwemmen en te vissen. Langs de oever liggen strandjes, trailerhellingen, een gezellige jachthaven en een kampeerboerderij.

De ideale locatie, rustgevend en privé maar wel in de buurt van wat belangrijk is tijdens voor een groepsaccommodatie in Friesland!
De ideale locatie, rustgevend en privé maar wel in de buurt van wat belangrijk is tijdens voor een groepsaccommodatie in Friesland!

ACTIVITEITEN voor groepen

Voor wie wat meer leven in de brouwerij wilt is er het prachtige Lemmer, 10 minuutjes verwijderd van de groepsaccommodatie naar het zuiden. Lemmer ligt prachtig aan het water van het IJsselmeer, en heeft een bruisend toeristisch centrum. In Lemmer kun je goedkope ervaringen beleven zoals het oudste, nog steeds werkende(!) stoomgemaal van de wereld bezoeken, de “Ir. D.F. Woudagemaal”. Deze staat zelfs op de UNESCO werelderfgoed lijst! Ook kun je er heerlijk eten, bij bijvoorbeeld De Baai van Lemmer waar ze heerlijke verse gerechten geïnspireerd op de modern-Franse keuken serveren.

Verder zijn er in Friesland nog veel meer leuke dingen te doen. Een van deze dingen is bijvoorbeeld met een Solex of een duurzame Echopper door Friesland heen ‘toere’, oftewel touren. Geniet van de snelheid en het comfort van de mooie voertuigen en ontdek hoe prachtig Zuidwest Friesland is met een mooie tocht door het glooiende landschap van Gaasterland. Als je meer van de extremere activiteiten bent kun je ook gaan windsurfen of gaan kitesurfen in de buurt. En dan maar hopen dat het dan waait!

Met een Echopper door Friesland heen 'toere' heeft echt wat!
Met een Echopper door Friesland heen ‘toere’ heeft echt wat!

DE VILLA

Zoals we al in een vorige blog hebben vertelt, over luxe vakantiehuizen met jacuzzi, beschikt deze groepsaccommodatie in Friesland over alles wat je nodig hebt om dit als een heus wellness paradijs te beschouwen. Een heerlijk rustige plek aan glooiende weilanden en een rustgevend uitzicht zo ver als je kunt zien. Een prachtige villa met zwembad, jacuzzi en sauna.

De groepsaccommodatie in Friesland beschikt over een prachtige woonkamer, met heerlijke banken en veel natuurlijk licht.
De groepsaccommodatie in Friesland beschikt over een prachtige woonkamer, met heerlijke banken en veel natuurlijk licht.

Maar dat is niet alles, de woonkamer, de slaapkamers en de tuin zijn ook van hoge kwaliteit. In de woonkamer heb je heerlijk de ruimte, maar voelt het nog steeds erg levendig en gezellig aan. Een heerlijke set aan banken bied de ruimte om het samen gezellig te hebben, en de tafel biedt genoeg ruimte aan het hele gezelschap om samen te eten, en van elkaar te genieten. De slaapkamers zijn vol natuurlijk licht, prachtig afgewerkt en hebben heerlijke bedden. De tuin is de kers op de taart, een heerlijke privé plek om tot rust te komen en te genieten van de zon. Als het mooi weer is kun je heerlijk buiten loungen en kan er samen gezellig gegeten worden in het zonnetje. Kortom, de ideale groepsaccommodatie om met een leuke groep mensen naar toe te gaan. Wanneer kunnen we u verwachten? Boek snel een verblijf met de knop hieronder: