Het is een heerlijke nazomerdag, de herfst is net begonnen en de blaadjes in het bos kleuren de grond van bruin naar geel naar rood. Je bent zojuist met familie op stap geweest in het bos, en hebt genoten van de verse geuren en de frisse temperatuur. Buienradar zei vanochtend dat het eigenlijk al had moeten regenen nu, dus gaan jullie terug naar het heerlijke luxe vakantie huisje: De prachtige villa bungalow “De Poothoeve”, net over de grens met Nederland en België, die jullie huren voor een weekend weg met de familie.

De experience van een bungalow huren

Binnenkomen in deze bungalow is een genot van sfeer en warmte. Het exterieur doet oud en romantisch aan, en het interieur voelt warm. De open haard staat in een schouw gemaakt van stenen die karakter uitstraalt. Je start gelijk een vuurtje. De grote eettafel is gemaakt van prachtig hout dat in combinatie met de verlichting een en al sfeer uitstraalt: Een authentieke gezelligheid. De keuken is enorm ruim en voorzien van alles wat je nodig hebt. De tieners en kinderen rennen gelijk de trap af naar beneden naar de speelkamer waar van alles voor ze te vinden is: Een “chillhoek” met banken, een tafelvoetbal tafel en een pooltafel. Verder zijn er ook diverse spellen en speelgoed aanwezig voor de jongere kinderen.

Deze bungalow staat te huur. De sfeervolle woonkamer met de grote eettafel! Deze kan worden omgetoverd van de gezellige vierkante opstelling naar een lange rechthoekige voor meer plaats!
Deze bungalow staat te huur. De sfeervolle woonkamer met de grote eettafel! Deze kan worden omgetoverd van de gezellige vierkante opstelling naar een lange rechthoekige voor meer plaats!

Boven in de woonkamer doet de openhaard inmiddels al goed zijn best. De vlammetjes likken aan het hout en een gezellig dansend licht verspreid zich door het huis. De beloofde regen begint inmiddels buiten te vallen en je pakt lekker een bakkie koffie voor jezelf en brengt de hete thee naar de rest van de familie. Je gaat lekker zitten in de zachte banken voor wat goede en gezellige gesprekken en komt hier helemaal tot rust. Er worden plannen gemaakt om zo nog meer ontspanning op te zoeken in de vorm van de sauna. Deze plannen worden prompt uitgevoerd en er wordt genoten met volle teugen. Binnen is het zacht getik van de regen te horen op deze tijdelijke bungalow te huur, en je bent blij dat je lekker warm binnen zit.

Toen je zocht waar nog bungalows te huur waren ben je op de perfecte keuze terecht gekomen. Deze romantische bungalow biedt de perfect uitvalsbasis om te genieten van de groene omgeving. In de buurt zijn er een aantal prachtige wandelingen langs oude kastelen en door grote bossen. Ook Limburg ben je zo, met het gezellige Maastricht waar altijd van alles te doen is, van shoppen in de vele winkels en de vrijdag markt, tot theater voorstellingen en films in de binnenstad.

1 van de 2 heerlijke badkamers van deze prachtige bungalow die te huur staat
1 van de 2 heerlijke badkamers van deze prachtige bungalow die te huur staat

De bungalow

De bungalow is verder ook nog voorzien van een zeer ruime tuin, met terras, voetbalveld en een jeux de boules baan. Het huis heeft 5 slaapkamers, 2 badkamers en 3 toiletten. Verder is het ook voorzien van de eerder genoemde heerlijke sauna met een douche, een volledig ingerichte keuken en een speelkamer. Al met al alles wat je nodig hebt voor de perfecte vakantie Dit zijn onze vorige gasten met ons eens, hier een kleine collectie leuke reviews:

Perfecte locatie voor een grotere groep. Fijn en schoon huis met ruime tuin. Voorzien van alle gemakken. Zou het iedereen aanraden!

Oscar – augustus 2022

Mooie bungalow, voorzien van alle zaken die op de website beschreven staan. Wellicht een beetje oubollig, maar voor onze teambuilding een perfect onderkomen. Gelegen in een rustige omgeving waar niet veel te beleven valt maar Maastricht ligt op 20 km afstand, dus voor het bruisende uitgaansleven ben je zo in de stad.

Joyce – september 2022

Fantastisch verblijf in een accommodatie die je alles biedt wat je maar kan wensen. Een topgastheer met een duidelijke communicatie maakt het plaatje compleet. Zeker doen als je de kans krijgt. Is een zeer goede uitvalsbasis om Limburg te ontdekken.

Lennaert – augustus 2021

Klaar om deze prachtige bungalow te boeken? Klik dan op deze knop!