Villa de Poothoeve with Sauna and beautiful garden

Welkom in De Poothoeve, stijlvol vormgegeven en zeer ruim. Een moderne villa met een romantische uitstraling. De ruime woonkamer is karakteristiek en beschikt over een houtkachel. De keuken is groot en beschikt over alles wat u nodig hebt. U beschikt over 5 slaapkamers met elk hun eigen sfeer. Daarn...
We're here to help:
Van €1,750.00/week

Totaal
There is a 2 night minimum.

Villa de Poothoeve with Sauna and beautiful garden

Property Description

14 5 2
Welkom in De Poothoeve, stijlvol vormgegeven en zeer ruim. Een moderne villa met een romantische uitstraling. De ruime woonkamer is karakteristiek en beschikt over een houtkachel. De keuken is groot en beschikt over alles wat u nodig hebt. U beschikt over 5 slaapkamers met elk hun eigen sfeer. Daarnaast zijn er 2 badkamers en 3 toiletten. Voor de kleine gast zijn er ook een kinderbedje en een kinderstoel aanwezig. Er is een fijne speelkamer voor de kinderen met diverse spellen. Ook is er een ruime tuin met een terras, voetbalveld en jeux de boules baan. Als kers op de taart is er een sauna met een douche. Dit is de perfecte locatie om te genieten van het Limburgse landschap en om steden als Maastricht, Bilzen, Tongeren en Hasselt te bezoeken. Zo zijn Maastricht en Hasselt slechts 20 minuten rijden. Daarnaast is Martenslinde, een klein dorpje vlak bij Alden Biesen, in de buurt. Dit is een beroemd kasteel in Bilzen dat omgeven is door de mooiste fietsroutes van Limburg. Kortom, een ideale plek voor een ontspannen vakantie of weekendje weg.

Property Information

There was an error getting the rate information. Please check your API keys and if the issue is still present contact 365villas.

Payment Policies

To secure the booking, a partial payment of 50% of the quote, is due within 1 day of guest confirmation of intention to book

Payment [plus a refundable damage deposit of €150.00] must be fully settled: 30 days prior to arrival, or if that date is already passed, then within 1 day of guest confirmation of intention to book.
We have a no-refund policy in the event of cancellation. However, at our discretion, refunds may be considered to the extent canceled dates can be filled at comparable rates. In such cases, a surcharge will apply.

Payment Methods

Bankoverschrijvingaccountnumber:
NL79BUNQ2051741964

BIC/Swift:
BUNQNL2AXXX

At name of VOF Golden Stay
Stripe
ShuttleIdeal

Rules

Quiet hours are between 10pm and 8am.
This a no-smoking property.
No pets allowed.
Total number of occupants will not exceed the quoted number unless agreed.
All trash and perishables must be disposed of and dishes washed before departure.

Voorzieningen

General
General
Bathrooms
Bedrooms
Dining and Living Area
Kitchen
Miscellaneous
Surrounding Area
Cleanliness and Safety
Centrale verwarming
Kindvriendelijk
Privé parking
Parkeermogelijkheden langs de weg
Ruim
Village
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Beschikbaarheid