Lovely detached house "Het Koetshuis"

Welkom in het Koetshuis van Voeren. Een karakteristieke plek waar u heerlijk tot rust kunt komen. De woonkamer heeft een mooie zithoek, eettafel en een bureau. Dit huis heeft een nette, open keuken die voorziet in alles wat u nodig hebt. U beschikt over 3 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. Er...
We're here to help:
Van €800.00/week

Totaal
There is a 4 night minimum.

Lovely detached house "Het Koetshuis"

Property Description

6 3 1
Welkom in het Koetshuis van Voeren. Een karakteristieke plek waar u heerlijk tot rust kunt komen. De woonkamer heeft een mooie zithoek, eettafel en een bureau. Dit huis heeft een nette, open keuken die voorziet in alles wat u nodig hebt. U beschikt over 3 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. Er is een mooie badkamer met een douche en een aparte wc. Voor de kleine gast zijn er ook een kinderbedje en een kinderstoel aanwezig. Er is een prachtige tuin met een gezellig terras. Dit vrijstaande huis heeft een eigen parkeervoorziening. Het huis ligt in een natuurrijke omgeving, maar ligt ook dichtbij Maastricht en Luik. U kunt dus zowel de natuur in gaan als steden bezoeken met hun rijke historie. Kortom, een ideale plek voor een ontspannen vakantie of weekendje weg. Daarnaast is het huis ook bijzonder geschikt voor werkers en zakenmensen (expats).

Property Information

There was an error getting the rate information. Please check your API keys and if the issue is still present contact 365villas.

Payment Policies

Een gedeeltelijke betaling in het aantal van 50% van het totaal is uit niet later dan 1 dag(en) na bevestiging van voornemen om te boeken of bij boeking als die datum al is verstreken. Overgebleven betaling is uit niet later dan 30 dagen voor aankomst. A separate refundable damage deposit is required in the amount of €150.00. The damage deposit is payable upon booking.
We have a no-refund policy in the event of cancellation. However, at our discretion, refunds may be considered to the extent canceled dates can be filled at comparable rates. In such cases, a surcharge will apply.

Payment Methods

Bankoverschrijvingaccountnumber:
NL79BUNQ2051741964

BIC/Swift:
BUNQNL2AXXX

At name of VOF Golden Stay
Stripe
ShuttleIdeal

Rules

Quiet hours are between 10pm and 8am.
This a no-smoking property.
No pets allowed.
Total number of occupants will not exceed the quoted number unless agreed.
All trash and perishables must be disposed of and dishes washed before departure.

Voorzieningen

General
General
Bathrooms
Bedrooms
Kitchen
Klimatisering
Centrale verwarming
Private Entrance
Street Parking

Beschikbaarheid