Charming and Romantic Domain with 5 gîtes

Kom vertoeven in dit mooie private domein met uw familie of gezelschap. Dit romantische en stijlvolle domein ligt in het mooie Bourgogne en bestaat uit 5 huizen. De huizen zijn gemeubileerd in een brocante stijl met oog voor detail. Kom heerlijk tot rust op deze vredige plek. De omgeving is adembene...
We're here to help:
Van €2,000.00/week

Totaal
There is a 2 night minimum.

Charming and Romantic Domain with 5 gîtes

Property Description

18 9 6
Kom vertoeven in dit mooie private domein met uw familie of gezelschap. Dit romantische en stijlvolle domein ligt in het mooie Bourgogne en bestaat uit 5 huizen. De huizen zijn gemeubileerd in een brocante stijl met oog voor detail. Kom heerlijk tot rust op deze vredige plek. De omgeving is adembenemend en de regio leent zich perfect voor het ondernemen van wandeltochten. We verwelkomen u graag op dit private domein! Naast de mogelijkheid om 1 huis te boeken kunt u ook een combinatie van huizen boeken. In totaal heeft het domein 6 badkamers, 8 slaapkamers en meerdere eethoeken.

Property Information

There was an error getting the rate information. Please check your API keys and if the issue is still present contact 365villas.

Payment Policies

Een gedeeltelijke betaling in het aantal van 50% van het totaal is uit niet later dan 1 dag(en) na bevestiging van voornemen om te boeken of bij boeking als die datum al is verstreken. Overgebleven betaling is uit niet later dan 30 dagen voor aankomst. A separate refundable damage deposit is required in the amount of €500.00. The damage deposit is payable upon booking.
We have a no-refund policy in the event of cancellation. However, at our discretion, refunds may be considered to the extent canceled dates can be filled at comparable rates. In such cases, a surcharge will apply.

Payment Methods

Bankoverschrijvingaccountnumber:
NL79BUNQ2051741964

BIC/Swift:
BUNQNL2AXXX

At name of VOF Golden Stay
Stripe
ShuttleIdeal

Rules

- Quiet hours are between 11pm and 8am.
- This a no-smoking property.
- No pets allowed. (unless agreed otherwise)
- Total number of occupants will not exceed the quoted number unless agreed.
- All trash and perishables must be disposed of and dishes washed before departure.

Voorzieningen

General
General
Bathrooms
Bedrooms
Communal
Dining and Living Area
Kitchen
Miscellaneous
Surrounding Area
Cleanliness and Safety
Centrale verwarming
Kindvriendelijk
Privé parking
Parkeermogelijkheden langs de weg
Rural
Ruim
Welkomstpakket

Beschikbaarheid