Cozy vacation home for 8 persons in Heers

Welkom in deze ruime vakantiewoning (de bovenverdieping), prachtig gelegen tussen de mooiste boomgaarden van de Haspengouw. Er is een fijne woonkamer en een volledig ingerichte keuken met een kookeiland. U beschikt over 3 slaapkamers en 3 badkamers. Voor de kleine gast zijn er ook een kinderbedje en...
We're here to help:
Van €600.00/week

Totaal
There is a 2 night minimum.

Cozy vacation home for 8 persons in Heers

Property Description

8 3 3
Welkom in deze ruime vakantiewoning (de bovenverdieping), prachtig gelegen tussen de mooiste boomgaarden van de Haspengouw. Er is een fijne woonkamer en een volledig ingerichte keuken met een kookeiland. U beschikt over 3 slaapkamers en 3 badkamers. Voor de kleine gast zijn er ook een kinderbedje en een kinderstoel aanwezig. Op het dakterras staan twee tuintafels en twee speeltoestellen voor de kinderen. Dit is de perfecte locatie om te genieten van de vele mooie fietsroutes in de buurt. Ook is dit een mooie uitvalsbasis om steden als St Truiden, Hasselt, Maastricht, Bilzen, Tongeren en Luik te bezoeken. Kortom, een ideale plek voor een ontspannen vakantie of weekendje weg.

Property Information

There was an error getting the rate information. Please check your API keys and if the issue is still present contact 365villas.

Payment Policies

To secure the booking, a partial payment of 50% of the quote, is due within 1 day of guest confirmation of intention to book

Payment [plus a refundable damage deposit of €150.00] must be fully settled: 30 days prior to arrival, or if that date is already passed, then within 1 day of guest confirmation of intention to book.
We have a no-refund policy in the event of cancellation. However, at our discretion, refunds may be considered to the extent canceled dates can be filled at comparable rates. In such cases, a surcharge will apply.

Payment Methods

Bankoverschrijvingaccountnumber:
NL79BUNQ2051741964

BIC/Swift:
BUNQNL2AXXX

At name of VOF Golden Stay
Stripe
ShuttleIdeal

Rules

Quiet hours are between 10pm and 8am
This a no-smoking property
Total number of occupants will not exceed the quoted number unless agreed.
All trash and perishables must be disposed of and dishes washed before departure.

Voorzieningen

General
General
Bathrooms
Bedrooms
Dining and Living Area
Kitchen
Miscellaneous
Cleanliness and Safety
Centrale verwarming
Kindvriendelijk
Street Parking

Beschikbaarheid