Hoi, ik ben Tim, co-founder van Golden Stay. Maar wat doe ik eigenlijk dan? En wat ben ik allemaal nog meer?

Allereerst ben ik gelukkig getrouwd met Febe en zijn wij trotse ouders van inmiddels drie stoere jongens. Verder ben ik dus mede eigenaar van Golden Stay samen met mijn vrouw Febe, mijn broer Peter en zijn vrouw Lynn. Tevens heb mijn eigen recruitmentbureau Recruitim. Dit alles doe ik met veel passie en plezier.

Golden Stay

Binnen Golden Stay ben ik echt een duizendpoot. Ik heb alle processen mee mogen helpen opzetten. Ik hou van dingen van scratch bouwen en gebouwd zien worden. Ik zie vaak iets wat er nog niet is, en mijn kracht ligt dan in het realiseren en het opgang brengen daarvan. Vervolgens kan ik het dan prachtig aan anderen overdragen om het te optimaliseren en verder tot bloei te laten komen.

Ik ben echt een dromer en een kickstarter.

Hedendaags hou ik me voornamelijk bezig met onder andere nieuwe concepten zoals het verkopen van meubels, nieuwe business, het binnen halen van investeerders en nieuwe projecten. Ik zie potentie in projecten en wil veel dingen starten.

Verder vind ik de cultuur binnen een bedrijf enorm belangrijk, en heb ik ook veel passie voor het bouwen ervan. Waar ik mij enorm voor inzet is een oprechte cultuur, maar ook een cultuur van familie en het beste in elkaar naar boven willen halen. Ik merk aan alles wat ik doe, en zie gebeuren, hoe waardevol zo’n cultuur is en de vruchten die het afwerpt.

Passie voor reizen

Naast de passie die ik voor mijn werk heb en de dingen die daarbij komen kijken, hou ik ook enorm van reizen. Zo heb ik bijvoorbeeld met 3 goede vrienden een reis van een half jaar naar verschillende landen in Afrika gemaakt. Deze reis bestond uit echt de bushbush ingaan, en projecten starten en ondersteunen. Elk jaar ga ik nog 2 weken naar de plekken waar ik ben geweest om ze verder te ondersteunen.

Verder ben ik ook een jaar naar Australië geweest, naar een leadership school van Hillsong. Hier heb ik niet alleen half Australië kunnen ontdekken, maar ook mezelf enorm leren kennen. Ik ben echt een avonturier, ik hou van de wereld zien. Nieuwe dingen en nieuwe culturen spreken mij enorm aan.

Voordat ik mij volledig ben gaan focussen op Golden Stay ben ik eerst een week naar Noorwegen in mijn eentje geweest, om echt te bedenken wat ik wil. Hier kwam ik tot een conclusie: Vol gaan voor Golden Stay.

vorming door ziekte

Iets wat mij enorm heeft gevormd is een lange tijd erg ziek zijn. Uit deze periode heb ik zo veel geleerd over mezelf, en welke waardes ik belangrijk vind. Er komt nu bij Golden Stay ontzettend veel op mij af. Zo stonden laatst opeens 2 groepen in dezelfde accommodatie op een vrijdag avond: Een dubbele boeking. In dit soort situaties moet je opeens knijter flexibel zijn, en veel aankunnen. Dat is echt mijn kracht geworden. Deze situatie hebben we goed op kunnen lossen door een prachtig alternatief aan te bieden: Een prachtig en zelfs groter huis in de Ardennen voor een van de groepen.

Toen ik ziek was kwam er ook ontzettend veel op mij af, en moest ik vechten voor mijn leven: De vraag “Haal ik morgen nog?” kwam regelmatig langs. Door deze ervaring, en de verschillende kijk op het leven die dit met zich mee brengt ben ik nu niet zo maar van mijn stuk af te brengen. Ik heb geleerd elke dag dankbaar te zijn, en ik heb superveel plezier in wat ik doe. Ik weet wat ik wil en wat ik niet wil. Ik put mijn kracht uit God, die me uit de ziekte periode heeft getrokken, want ik ben op wonderbaarlijke manier herstelt.

Een van die dingen waar ik enorm dankbaar voor ben zijn mijn 3 kids: Liam, Sem en Matt. Dat vind ik een van de mooiste dingen die er is, gezinsleven. Ik ben echt een familie man, dat is ook te zien in de hoeveelheid contact die ik heb met mijn broers en familie, ik zorg altijd dat we bij elkaar komen.

Durven dromen

Mijn droom voor Golden Stay is om heel Europa in te gaan, op basis van een brand van excellence, dat door ons gebouwd wordt. Ik vind het gaaf om huizen gebouwd te zien worden in samenwerking met bedrijven die daarbij passen, een webshop gelanceerd te zien worden en prachtige projecten doen met ons klusteam, niet alleen voor Golden Stay maar ook voor derden. Kortom, ik durf te dromen, en ik heb het volste vertrouwen in het Golden Stay team dat wij deze dromen ook waar kunnen maken.