Goedemiddag!

Ik ben Mattias, platform manager bij Golden Stay. Ik werk hier sinds december en in deze tijd ben ik werkzaam geweest in een groot gedeelte van het online platform van Golden Stay. Ik ben verantwoordelijk voor het toevoegen van nieuwe huizen aan de website en daarnaast ben ik actief in de communicatie met de klant en draag ik bij aan een goede informatievoorziening aan de klant. Dit bereik ik door bijv. leuke bezienswaardigheden en restaurants op te zoeken in de buurt en ik zorg ervoor dat deze informatie in verschillende talen beschikbaar is. Verder draag ik mijn steentje bij in allerlei andere aspecten van het bedrijf.

Super bedrijf

Ik ben met dit bedrijf in contact gekomen door mijn goede vriend Rick, zoals ook beschreven in zijn blog. Ik vind het erg leuk om samen met mijn vrienden te werken en daarnaast heb ik de rest van het team ook leren kennen op de gezellige teamdagen. Dit zorgt voor een hele leuke prettige en informele werksfeer.

Ik vind het erg leuk en uitdagend om in een startup te werken omdat er veel mogelijk is en er bijna niets volgens standaardprocedures gaat. Hierdoor heb je veel vrijheid en kun je zelf ook meedenken over hoe je het bedrijf het best kan inrichten.

Toekomst plannen

Ik heb het nu druk met mijn studie, maar ik wil graag in de toekomst dieper integreren in het bedrijf en grotere rol oppakken. Daarnaast lijkt het me gaaf om in alle nieuwe projecten te gaan werken die Golden Stay aan het starten is. Dus hou vooral onze social media in de gaten, want er komen veel vette dingen aan!