Mensen vragen vaak, wat doe je nou eigenlijk binnen Golden Stay?

Dat is een hele goede vraag aan iemand die 15 jaar met heel veel plezier in de ouderenzorg heeft gewerkt. ?

Naast dat ik de financiën regel probeer ik er alles aan te doen om gasten een heerlijke en onvergetelijke ervaring te geven. Een quote die me bijblijft is:

Mensen vergeten wat je hebt gezegd, mensen vergeten wat je hebt gedaan, maar ze vergeten nooit het gevoel dat je ze hebt gegeven.

-Maya Angelou-

Dat is mijn drive binnen Golden Stay.

Febe en ik vinden het SUPER leuk om ons bezig te houden met styling en hospitality. Oftewel: “GOLDEN STAY FEELING”

Dat vindt je bijna overal in terug: wat voor style past in een huis; hoe maak je een bed op; wat zijn onze kernwaarden binnen Golden Stay; en hoe maken we deze ook waar naar onze gasten, personeel en onszelf; wat moet allemaal in een huis aanwezig zijn; en hoe schoon moet een huis zijn voordat gasten kunnen arriveren; wat is de toon van communicatie en nog veel meer.

Ook voor schoonmaken draai ik mijn hand niet om. Niet zomaar schoonmaken maar met passie een huis klaarmaken zodat gasten zich meer dan welkom voelen!!

#ilovemyjob