Stel je voor: Je zoekt een familie vakantiehuis om op Familieweekend te gaan. En je vind écht iets super mooi: Een prachtige karaktervolle villa. Stenen muren, houten details. Modern ingericht, met veel ruimte in de woonkamer, in de 5 slaapkamers en zelfs in een speelkamer voor de kinderen. Ruim genoeg voor wel 14 personen. Buiten de villa ligt een grote tuin met een ruim terras, voetbalveld en jeux de boules baan. Verder is er binnen nog een volledig ingericht keuken, een gezellige open haard en 2 badkamers. En als laatste, als kers op de taart: Een heerlijke sauna. Dit alles en meer is te vinden in de prachtige villa “de Poothoeve” in België.

Dus natuurlijk ga je dit familiehuis huren met het budget van de hele familie, om een weekend, midweek of vakantie volledig te genieten. Je hebt toegang tot de gehele villa, en de kids hebben het hele huis onderzocht, en besloten dat de speelkamer voor hun de beste plek is. Een goede keuze, met een pooltafel, een voetbaltafel, een paar heerlijke zitbanken en diverse spellen. De volwassenen kunnen lekker bijpraten boven, en het geknisper van de open haard wordt al snel overstemt door het gelach en het geluid van gezelligheid. Aan het einde van de dag wordt een bezoekje gebracht aan de sauna in het tuinhuis en is iedereen het ermee eens: De keuze om je ideale familiehuis te huren was een goede!

Familiehuis huren? Als eens gedacht aan de Poothoeve in België? Dit is het ideale familiehuis!
Familiehuis huren? Al eens gedacht aan de Poothoeve in België? Dit is het ideale familiehuis!

De regio rondom het heerlijke familiehuis

Naast dat in de villa zelf enorm veel te doen is, is er ook genoeg te doen buiten de villa. Dit grote vakantiehuis voor een familieweekend is gelegen in Martenslinde, in het Belgische Limburg. Dit is een leuk klein dorpje gelegen in de buurt van het beroemde kasteel Alden Biesen. Dit kasteel is gelegen in Bilzen, en is omringd door een paar van de mooiste fiets routes van Limburg. In en rondom het kasteel zelf is ook genoeg te doen. De landcommanderij Alden Biesen organiseert culturele belevenissen zoals storytelling evenementen, gegidste rondleidingen en concerten of festivals. Ontdek het allemaal op de website van Alden Biesen op https://www.alden-biesen.be .

Het prachtige kasteel Alden Biesen niet ver van het familiehuis
Het prachtige kasteel Alden Biesen niet ver van het familiehuis

Verder ligt het Familiehuis in het Belgische Limburg dichtbij het Nederlands Limburg, waar Maastricht zich bevind. Dit is een hele leuke stad, en heeft Golden Stay meerdere vakantiehuizen en tips om te doen. Lees hiervoor onze blog over onze vakantiehuizen in Maastricht. Ook ben je met een klein uurtje in de auto zo in Brabant als je daar naar toe wilt voor het prachtige Eindhoven, of daar wat Nederlandse cultuur mee wilt pakken. Voor de Belgische cultuur is Hasselt een prachtige stad en lekker dichtbij. Hier ligt ook bijvoorbeeld Plopsa indoor voor de kinderen, maar er is in de hoofdstad van Limburg ook genoeg te doen voor de volwassenen. In Hasselt is bijvoorbeeld een prachtige kunstroute, een japanse tuin maar je kunt er ook heerlijk shoppen. Kijk voor meer info op https://www.visithasselt.be/.

De reviews na het huren van het familiehuis

Wat hebben mensen te zeggen nadat ze deze prachtige familiewoning hebben gehuurd? Kijk hieronder voor een kleine collectie:

“Fijne accommodatie, zeker ook met kinderen. De aparte speelkamer is heel fijn, daardoor hebben de kinderen een eigen plek en kunnen de volwassenen in rust bijpraten. De sauna is top!”

Hannah – januari 2022

“We hadden een heel fijn verblijf. Grote kamers waar voor 10 volwassenen en 3 kinderen meer dan genoeg ruimte was. Bedden sliepen erg goed. (…) De sauna was een leuk pluspunt.”

Siem – november 2021

“We zijn met een groep van 11 mensen geweest en hebben een top verblijf gehad! Zouden zeker nog een keer terug gaan.”

Jolanda – augustus 2021

“Niks op aan te merken”

Nidas augustus 2021.

Dat is mooi om te horen! Wil jij hier nou ook een heerlijk familieweekend vieren? Boek dan nu een verblijf via onderstaande knop.