Hoi! Ik ben Rick Karreman, de online manager van Golden Stay, maar wat houdt dat in?

Ik ben verantwoordelijk voor een groot deel van de online content die wordt geplaatst op deze website. Ook ben ik verantwoordelijk voor de social media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Dit betekent dus blogs schrijven, filmpjes maken en mooie foto’s uitkiezen en editen in Adobe Illustrator.

Ik ben sinds september 2021 deel van het Golden Stay team, wat inmiddels alweer een half jaar geleden is. Tijd gaat snel! In deze tijd heb ik het prachtige Golden Stay team beter mogen leren kennen over verschillende interacties, maar vooral leuke teamdagen, en ben ik super warm onthaald.

De passie, vreugde, positiviteit en de aandacht voor details en elkaar in dit team ben ik nog nergens anders tegengekomen.

Ik ben dankbaar dat ik hier deel van mag zijn!

Naast mijn werk voor Golden Stay studeer ik ook, werktuigbouwkunde aan de TU Delft. Ik woon op kamers in Delft, met 4 vrienden die steeds meer en meer als close family voelen. Zo ook Mattias en Matthijs, die sinds kort, net zoals ik, werknemers bij Golden Stay zijn geworden, en die je misschien ook over de komende weken langs zal zien komen in deze blogs! Samenwerken met hun is ideaal, mijn kamer is al meerdere keren verandert in een super gezellig kantoor!

Passies & Dromen

Ik wordt enthousiast van gave projecten op prachtige locaties, zoals bijvoorbeeld het feit dat er 3 nieuwe huizen in Griekenland gebouwd gaan worden. Verder leef ik op van nieuwe uitdagingen aangaan, er achter komen hoe iets werkt door van alles te proberen en dit vooral dan vervolgens aan anderen te kunnen leren. Zodra ik uitvogel hoe iets zit of iets super handigs ontdek, wil ik het aan anderen vertellen!

Recent heb ik Mattias en Matthijs mogen leren hoe alles achter de schermen werkt, en dit pakten ze super snel op. Ik geloof dat zij enorm waardevol zullen zijn voor Golden Stay!

Ik geloof dat Golden Stay in de toekomst echt uit zal groeien tot een reusachtige organisatie. Mijn droom en geloof is dat Golden Stay bekend zal staan voor de perfecte aandacht voor details, de prachtige huizen, de mooiste locaties en de gaafste projecten. Ik kan niet wachten om ze allemaal met jullie te mogen delen als online manager!