Hey daar!

Ik ben Matthijs de Keijzer, de technische wizard achter de schermen bij Golden Stay. Maar wat doe ik precies bij Golden Stay?

Om te beginnen: ik woon in een gezellig studentenhuis met Rick, Mattias en nog twee fantastische huisgenoten. Ons huis bruist van de lol, gezelligheid en is een verzamelplaats voor herinneringen en avonturen.

Naast mijn functie bij Golden Stay volg ik een master in Operations Research and Analytics in Logistics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Een hele mondvol inderdaad! Kort gezegd ben ik zeer geïnteresseerd in het verbeteren van processen en het inzetten van data voor besluitvorming.

Bij Golden Stay krijg ik de kans om mijn academische kennis in praktijk te brengen. Als software engineer sta ik voor allerlei uitdagingen: van het creëren van een betaallink tot het ontwikkelen van een volwaardige webapp. Het is deze variëteit aan projecten die mijn job zo boeiend maakt. Elke dag is anders en er is altijd iets nieuws te leren. Wat mij opvalt en wat ik waardeer aan Golden Stay is de warme werkomgeving en de samenwerking tussen de collega’s. We hebben een sterke teamband en ondersteunen elkaar waar nodig.

Wat mij motiveert is niet enkel de technologische aspecten van mijn baan, maar ook het verschil dat we kunnen maken in de ervaring van onze gasten.

Ik zet mijn technische skills in om bij te dragen aan dat speciale “Golden Stay-gevoel”. Het is dat unieke gevoel dat onze gasten waarderen en hen motiveert om terug te komen.

Golden Stay biedt mij een platform waar ik zowel professioneel als persoonlijk kan groeien. Ik kijk uit naar wat de toekomst brengt en ben enthousiast om samen met het team, Golden Stay naar grotere hoogten te tillen!