Lovely and charming guesthouse near city center

Welkom bij “In de Warmoes”. Een romantisch pension in de op één na oudste stad van Nederland. De gezellige woonkamer heeft een nette kitchenette (zonder gasfornuis) met houten kenmerken. Het huis biedt plaats aan 2 volwassenen en eventueel 2 kinderen. Er is een mooie badkamer met een inloopdouche. V...
We're here to help:
Van €800.00/week

Totaal
There is a 2 night minimum.

Lovely and charming guesthouse near city center

Property Description

4 2 1
Welkom bij “In de Warmoes”. Een romantisch pension in de op één na oudste stad van Nederland. De gezellige woonkamer heeft een nette kitchenette (zonder gasfornuis) met houten kenmerken. Het huis biedt plaats aan 2 volwassenen en eventueel 2 kinderen. Er is een mooie badkamer met een inloopdouche. Voor de kleine gast zijn er ook een kinderbedje en een kinderstoel aanwezig. Via de openslaande deuren kunt u buiten zitten. De omgeving van In de Warmoes heeft veel moois te bieden. Zo kunt u genieten van de prachtige natuur in nationaal park De Biesbosch of daar vogels spotten. Daarnaast zijn er diverse wandel- en fietsroutes te ontdekken. Als watersportliefhebber komt u hier ook goed tot uw recht, u kunt hier heerlijk varen of kanoën. Kortom, een ideale plek voor een ontspannen vakantie of weekendje weg.

Property Information

There was an error getting the rate information. Please check your API keys and if the issue is still present contact 365villas.

Payment Policies

Een gedeeltelijke betaling in het aantal van 50% van het totaal is uit niet later dan 1 dag(en) na bevestiging van voornemen om te boeken of bij boeking als die datum al is verstreken. Overgebleven betaling is uit niet later dan 30 dagen voor aankomst. A separate refundable damage deposit is required in the amount of €100.00. The damage deposit is payable 30 days prior to arrival.
We have a no-refund policy in the event of cancellation. However, at our discretion, refunds may be considered to the extent canceled dates can be filled at comparable rates. In such cases, a surcharge will apply.

Payment Methods

Bankoverschrijvingaccountnumber:
NL79BUNQ2051741964

BIC/Swift:
BUNQNL2AXXX

At name of VOF Golden Stay
Stripe
ShuttleIdeal

Rules

- Quiet hours are between 10pm and 8am;
- This a no-smoking property;
- Pets are not allowed
- Total number of occupants will not exceed the quoted number unless agreed;
- Party's are not allowed;
- All trash and perishables must be disposed of and dishes washed before departure.

Voorzieningen

General
General
Bathrooms
Bedrooms
Dining and Living Area
Kitchen
Miscellaneous
Surrounding Area
Cleanliness and Safety
Kindvriendelijk
Hoge plafonds
Paid parking on the street
Ruim
Town

Beschikbaarheid