Het allermooiste plekje op aarde: een hutje op de hei, geen elektra, geen water en geen riool. Omgeven door een 360 graden uitzicht dat zo mooi is dat de gelukshormonen door je lijf gieren. Romantisch aan een steigertje met een bootje en als je geluk hebt een ijsvogel die razendsnel over het water scheert.

Op het moment dat we het huis binnenliepen voelden we direct: “Dit gaat een bijzondere Golden Stay worden.” Het was een gedateerd hutje met weinig comfort, maar wij zagen een potentieel paleisje. Op het moment dat we alles gestript hadden werden er vanaf ground zero nieuwe ideeën geboren. We bliezen het schuurtje nieuw leven in door deze te verbinden met het huis. Zo realiseerden we twee extra slaapkamers. De badkamer en wc zijn vervangen en de keuken gerenoveerd. Een lik verf gecombineerd met een mooie massieve vloer gaven dit plekje haar charme. Toch ontstond het echte Golden Stay gevoel pas met het plaatsen van een overkapping en het vervangen van de verzakte stoeptegels door schitterende keramische tegels. Als kers op de taart werd er een hottub aan de waterkant geplaatst.

Ik hoor u denken: “En het water en de elektra dan?” Deze plek is helemaal off grid, maar tegelijk heel comfortabel. De beste zonnepanelen, accu’s en een professioneel water reinigingssysteem zorgen ervoor dat u met alle comfort kunt genieten van een echte Nature Experience!