Heerlijke groepsaccommodatie in Winterberg

Dit prachtige authentieke vakwerkhuis ligt in Winterberg, Duitsland, midden in de regio Sauerland. De groepsaccommodatie is geschikt voor 26 personen en heeft 8 slaapkamers en 3 badkamers. De omgeving van de accommodatie is adembenemend mooi, niet alleen in de zomer, maar vooral in de winter, wannee...
We're here to help:
Contact Us
WhatsApp
Van /

Totaal
There is a 1 night minimum.
Book or Enquire

Heerlijke groepsaccommodatie in Winterberg

Property Description

26 8 3
Dit prachtige authentieke vakwerkhuis ligt in Winterberg, Duitsland, midden in de regio Sauerland. De groepsaccommodatie is geschikt voor 26 personen en heeft 8 slaapkamers en 3 badkamers. De omgeving van de accommodatie is adembenemend mooi, niet alleen in de zomer, maar vooral in de winter, wanneer het landschap wordt omgetoverd tot een waar winterwonderland. De accommodatie heeft 2 keukens, 2 woonkamers, een kelder met airhockey en tafelvoetbal, een sauna en een solarium. Je hebt ook toegang tot je eigen bar, waar je na het skiën (of zomerwandelen) kunt genieten van een biertje.

Er zijn 8 slaapkamers en 3 badkamers, waarvan 2 met bad. Er zijn ook 7 toiletten. Aan de voorkant heb je een aangenaam balkon waar je van de zon kunt genieten. Auto's kunnen bij de accommodatie geparkeerd worden. Ben je met meer dan 26 personen? In overleg kunnen er extra matrassen worden bijgeplaatst. Deze accommodatie is de ideale locatie voor een groepsskivakantie in de winter of een avontuurlijke vakantie in de zomer.

Het is centraal gelegen voor uitstapjes naar het centrum van Winterberg, wandelen en fietsen, mountainbiken en natuurlijk skiën. De accommodatie ligt op 1 km van de skipiste.

Property Information

There was an error getting the rate information. Please check your API keys and if the issue is still present contact 365villas.

Payment Policies

Een gedeeltelijke betaling in het aantal van 50% van het totaal is uit niet later dan 1 dag(en) na bevestiging van voornemen om te boeken of bij boeking als die datum al is verstreken. Overgebleven betaling is uit niet later dan 30 dagen voor aankomst. Een aparte restitueerbare borg is vereist voor een bedrag van €300.00. De borg is betaalbaar 30 dagen voor aankomst.
We have a no-refund policy in the event of cancellation. However, at our discretion, refunds may be considered to the extent canceled dates can be filled at comparable rates. In such cases, a surcharge will apply.

Payment Methods

Bankoverschrijving
Stripe
Shuttle

Rules

Quiet hours are between 10pm and 8am.
This a no-smoking property.
Dogs allowed
Total number of occupants will not exceed the quoted number unless agreed.
All trash and perishables must be disposed of and dishes washed before departure.

Voorzieningen

General
General
Bathrooms
Bedrooms
Dining and Living Area
Kitchen
Miscellaneous
Surrounding Area
Centrale verwarming
Kindvriendelijk
Privé parking

Beschikbaarheid