Moderne groepsaccommodatie in Nolderwoud

Weekendje weg met je familie of vrienden? Bezoek dan deze gezellige en moderne groepsaccommodatie. Dankzij de vele speelvoorzieningen, zoals schommels, een airtrampoline, 4-persoons skelter, fitnessbos, binnenspeeltuin, visvijver en zwemvijver, is de accommodatie zeer geschikt voor groepen met kinde...
We're here to help:
Contact Us
WhatsApp
Van /

Totaal
There is a 1 night minimum.
Book or Enquire

Moderne groepsaccommodatie in Nolderwoud

Property Description

22 9 4
Weekendje weg met je familie of vrienden? Bezoek dan deze gezellige en moderne groepsaccommodatie. Dankzij de vele speelvoorzieningen, zoals schommels, een airtrampoline, 4-persoons skelter, fitnessbos, binnenspeeltuin, visvijver en zwemvijver, is de accommodatie zeer geschikt voor groepen met kinderen.

Dit vakantieverblijf heeft 9 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 22 personen. Je hebt de beschikking over 2 luxe keukens met vaatwasser, oven en magnetron, een ruime eetkamer waar 22 personen kunnen eten en een gezellige ruime lounge met flatscreen tv.

Direct naast het vakantiepark liggen een visvijver en zwemvijver waar je gebruik van kunt maken. De visvijver is te gebruiken met reservering en bijbehorende kosten. Als wedstrijdvisser, maar zeker ook als recreatieve visser is dit de plek waar je moet zijn. Op onze grote steigers, 3 x 2 meter, kun je gemakkelijk met z'n tweeën naast elkaar vissen als je dat wilt. De ruime steigers bieden dan ook de mogelijkheid om koppelviswedstrijden te organiseren. Het bestand in de vijver is groot. Er zijn nu ongeveer 10.000 karpers uitgezet. Daarnaast bestaat het bestand uit reeds aanwezige Karper, Zeelt, Voorn en Brasem. In de zwemvijver kunnen kinderen heerlijk zwemmen en spelen op het springkussen.

De accommodatie ligt op een kleinschalig park in Zuid-Drenthe. Vanuit de accommodatie heb je uitzicht op de kinderspeelplaats (voorterras). Ook heb je een achterterras met uitzicht op de landerijen zodat je kunt genieten van de beslotenheid en intimiteit van je eigen gezelschap. Het is ook mogelijk om een bubbelbad of barrelsauna bij te boeken. De tarieven staan in de optie en op het boekingsformulier.

Er zijn ook veel leuke dagjes uit in de omgeving te doen. Wat dacht je van Wildlands, Plopsa indoor Coevorden, het Boomkroonpad en Attractiepark Duinen Zathe. Ontdek zelf hoeveel moois Drenthe te bieden heeft!

Property Information

There was an error getting the rate information. Please check your API keys and if the issue is still present contact 365villas.

Payment Policies

Een gedeeltelijke betaling in het aantal van 50% van het totaal is uit niet later dan 1 dag(en) na bevestiging van voornemen om te boeken of bij boeking als die datum al is verstreken. Overgebleven betaling is uit niet later dan 30 dagen voor aankomst. Een aparte restitueerbare borg is vereist voor een bedrag van €300.00. De borg is betaalbaar 30 dagen voor aankomst.
We have a no-refund policy in the event of cancellation. However, at our discretion, refunds may be considered to the extent canceled dates can be filled at comparable rates. In such cases, a surcharge will apply.

Payment Methods

Bankoverschrijving
Stripe
Shuttle

Rules

Quiet hours are between 10pm and 8am.
This a no-smoking property.
Maximum 2 dogs allowed
Total number of occupants will not exceed the quoted number unless agreed.
All trash and perishables must be disposed of and dishes washed before departure.

Voorzieningen

General
General
Bathrooms
Bedrooms
Dining and Living Area
Kitchen
Miscellaneous
Surrounding Area
Centrale verwarming
Kindvriendelijk
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Beschikbaarheid