Beautiful Gîte in the Bourgogne Elemiah

Welkom in Elemiah. Een heerlijk ruime 2-persoons gîte op een typisch Frans domein. De woonkamer en keuken zijn in brocante stijl. De keuken is volledig uitgerust met een afwasmachine en een magnetron. U beschikt over een romantische slaapkamer met een 2-persoonsbed. Op de slaapkamer zijn een badkuip...
We're here to help:
Van €525.00/week

Totaal
There is a 3 night minimum.

Beautiful Gîte in the Bourgogne Elemiah

Property Description

2 1 2
Welkom in Elemiah. Een heerlijk ruime 2-persoons gîte op een typisch Frans domein. De woonkamer en keuken zijn in brocante stijl. De keuken is volledig uitgerust met een afwasmachine en een magnetron. U beschikt over een romantische slaapkamer met een 2-persoonsbed. Op de slaapkamer zijn een badkuip en twee wastafels aanwezig. Daarnaast heeft de gîte een apart gelegen douche. Als kers op de taart heeft deze gîte buiten een privé lounge. Het domein is een vredige plaats waar u rust zult ervaren. Het is een mooie uitvalsbasis om de beroemde Franse Bourgogne te ontdekken. Kortom, een ideale plek voor een ontspannen vakantie of weekendje weg.

Het domein heeft 5 gîtes. U kunt de gîtes samen huren voor meerdere personen of families. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Property Information

There was an error getting the rate information. Please check your API keys and if the issue is still present contact 365villas.

Payment Policies

To secure the booking, a partial payment of 50% of the quote, is due within 1 day of guest confirmation of intention to book

Payment [plus a refundable damage deposit of €150.00] must be fully settled: 30 days prior to arrival, or if that date is already passed, then within 1 day of guest confirmation of intention to book.
We have a no-refund policy in the event of cancellation. However, at our discretion, refunds may be considered to the extent canceled dates can be filled at comparable rates. In such cases, a surcharge will apply.

Payment Methods

Bankoverschrijvingaccountnumber:
NL79BUNQ2051741964

BIC/Swift:
BUNQNL2AXXX

At name of VOF Golden Stay
Stripe
ShuttleIdeal

Rules

- Quiet hours are between 10pm and 8am.
- This a no-smoking property.
- No pets allowed.
- Total number of occupants will not exceed the quoted number unless agreed.
- All trash and perishables must be disposed of and dishes washed before departure.

Voorzieningen

General
General
Bathrooms
Bedrooms
Dining and Living Area
Kitchen
Miscellaneous
Surrounding Area
Cleanliness and Safety
Centrale verwarming
Privé parking
Parkeermogelijkheden langs de weg
Rural

Beschikbaarheid