Large renovated farmhouse, indoor Swimspa &Sauna

Schitterende vrijstaand, gerenoveerde boerderij die voorzien is van alles dat je maar kunt wensen om een geweldige vakantie te hebben. Met 3 badkamers, 7 slaapkamers, een grote zwemspa met jetstreams, een buiten jacuzzi en een Finse stoomsauna kun je niets anders doen dan genieten. De woonkamer is r...
We're here to help:
Van €2,100.00/week

Totaal
There is a 2 night minimum.

Large renovated farmhouse, indoor Swimspa &Sauna

Property Description

16 7 3
Schitterende vrijstaand, gerenoveerde boerderij die voorzien is van alles dat je maar kunt wensen om een geweldige vakantie te hebben. Met 3 badkamers, 7 slaapkamers, een grote zwemspa met jetstreams, een buiten jacuzzi en een Finse stoomsauna kun je niets anders doen dan genieten. De woonkamer is ruim van opzet en heeft een grote tuin. Het huis is omgeven door groene landschappen en vergezichten en ligt toch dicht bij alle toeristische trekpleisters zoals Lemmer, het IJsselmeer en het Tjeukemeer.

Property Information

There was an error getting the rate information. Please check your API keys and if the issue is still present contact 365villas.

Payment Policies

Een gedeeltelijke betaling in het aantal van 50% van het totaal is uit niet later dan 1 dag(en) na bevestiging van voornemen om te boeken of bij boeking als die datum al is verstreken. Overgebleven betaling, plus een borg van €500.00, is uit niet later dan 30 dagen voor aankomst.
We have a no-refund policy in the event of cancellation. However, at our discretion, refunds may be considered to the extent canceled dates can be filled at comparable rates. In such cases, a surcharge will apply.

Payment Methods

Bankoverschrijvingaccountnumber:
NL82BUNQ2041070358

BIC/Swift:
BUNQNL2AXXX

At name of VOF Golden Stay
Stripe
ShuttleIdeal

Rules

Quiet hours are between 10pm and 8am.
This a no-smoking property.
No pets allowed.
Total number of occupants will not exceed the quoted number unless agreed.
All trash and perishables must be disposed of and dishes washed before departure.

Voorzieningen

General
General
Bathrooms
Bedrooms
Communal
Dining and Living Area
Kitchen
Miscellaneous
Surrounding Area
Cleanliness and Safety
Centrale verwarming
Kindvriendelijk
Ruim

Beschikbaarheid